Thursday, 18th April 2024 10:03 

Rreth Nesh

Duni Port Agency është një shoqëri private e themeluar fillimisht për të ndërtuar besim në profilin e agjentit detar.

 

Me angazhimin dhe përvojën tonë sigurojmë shërbim ekselent dhe përkushtim të plotë ndaj subjekteve detare që përfaqësojmë.

 

Ne kujdesemi vazhdimisht për benefitet e klienteve tanë me një përqasje personale, duke operuar profesionalisht dhe konkurrues në sektor.

Vende Pune

rekrutimet...

Adresa & Kontakte

Zyra Qendrore

Rruga Egnatia, Durres

2000 AL.

 

Tel:

Email: info@duniport.al

Zyrat Tona

Zyra Qendrore

Lagjia 4, Rruga ”Egnatia”, Nr. 161, / 4, Egnatia Str. No. 161, ?

Durrës, Albania / Durres, Albania

Tel.: +355 52 230200

Fax: +355 52 230201

E-mail: office@duniport.al / cargo@duniport.al


 

Zyra Shitjeve

Lagjia 4, Rruga “Egnatia” / 4, Egnatia Str.

Durrës, Albania / Durres, Albania

Tel.: +355 52 230200

Fax: +355 52 230201

E-mail: booking@duniport.al


 

Zyra Imbarkimit – Hyrja 1

Autoriteti Portual Durrës

Durrës, Albania / Durres, Albania

Mob.: +355 69 2030200

E-mail: booking@duniport.al


 

Zyra Imbarkimit – Terminali i Pasagjerëve

Autoriteti Portual Durrës

Durrës, Albania / Durres, Albania

Mob.: +355 69 2073076

E-mail: booking@duniport.al


 

Zyra Imbarkimit - Hyrja 4

Autoriteti Portual Durrës

Durrës, Albania / Durres, Albania

Mob.: +355 69 2030113

E-mail: booking@duniport.al

Rreth Nesh

Duni Port Agency është një shoqëri private e themeluar fillimisht për të ndërtuar besim dhe konfidencë në profilin e agjentit detar.

 

Me angazhimin dhe përvojën tonë sigurojmë shërbim ekselent dhe përkushtim të plotë ndaj subjekteve detare që përfaqësojmë.

 

Ne kujdesemi vazhdimisht për benefitet e klienteve tanë me një përqasje personale, duke operuar profesionalisht dhe konkurrues në sektor.

News