Saturday, 20th August 2022 03:33 

Sherbimet e Agjencise

sherbimet e agjencise detare...

Kompani te perfaqesuara

Kompani te perfaqesuara nga Duni Port...

Rreth Nesh

Duni Port Agency është një shoqëri private e themeluar fillimisht për të ndërtuar besim dhe konfidencë në profilin e agjentit detar.

 

Me angazhimin dhe përvojën tonë sigurojmë shërbim ekselent dhe përkushtim të plotë ndaj subjekteve detare që përfaqësojmë.

 

Ne kujdesemi vazhdimisht për benefitet e klienteve tanë me një përqasje personale, duke operuar profesionalisht dhe konkurrues në sektor.

News