Monday, 26th February 2024 06:03 

Informacion i Rendesishem

Informacion i Rendesishem...

Rezervime

Rezervime per Kamiona

Tarifat

Tarifat per kamionet

Procedurat e Imbarkimit

Procedura e Check-In...

Rreth Nesh

Duni Port Agency është një shoqëri private e themeluar fillimisht për të ndërtuar besim dhe konfidencë në profilin e agjentit detar.

 

Me angazhimin dhe përvojën tonë sigurojmë shërbim ekselent dhe përkushtim të plotë ndaj subjekteve detare që përfaqësojmë.

 

Ne kujdesemi vazhdimisht për benefitet e klienteve tanë me një përqasje personale, duke operuar profesionalisht dhe konkurrues në sektor.

News